• Filtre
    Tip produs
    Brand
    Diametru disc
    Putere
    Tip alimentare
    Utilizare
    Viteza maxima rpm
    Interval preț

    Polizor Unghiular - Flexuri

    Alege din

    Produse
    Produse

    Flexul - echipament util in hala de productie, atelier sau gospodarie

    Cauti un polizor unghiular pentru taiere, polizare, slefuire sau lustruire? In magazinul Atomico.ro vei gasi produse de cea mai buna calitate, care pot face fata cu succes diferitelor tipuri de materiale: otel, materiale metalice sau nemetalice, beton, faianta etc. Proiectele tale se vor desfasura mult mai rapid si mai usor, obtinand rezultatele excelente cu ajutorul unui flex performant. Printre echipamentele existente in magazinul nostru vei putea gasi produse de tip hobby, potrivite pentru gospodari priceputi, dar si polizoare unghiulare semiprofesionale si profesionale, la preturi accesibile.

    Polizorul unghiular este o scula electrica multifunctionala, pe care se pot monta si diferite accesorii utile, ceea ce inseamna ca vei putea sa-l folosesti cu succes in diferite tipuri de aplicatii. Dintre aceste accesorii pot fi enumerate: discuri abrazive pentru debitat si polizat, discuri diamantate, discuri lamelare, pad-uri, bureti, perii metalice pentru curatat.

    Polizorul unghiular - Avantajele unui produs de calitate superioara

    Polizoarele unghiulare au discuri cu diametru de 115, 125 si 230 mm, putere de la 130 la 2400 W, tip de alimentare la reteaua electrica sau cu acumulator de tip Li-Ion si viteza maxima de 8000, 8500, 11000, 12000, 32000 rpm. Printre alte avantaje ale flexurilor din magazinul nostru pot fi mentionate: economisirea timpului, portabilitatea in cazul polizoarelor cu acumulator, designul compact, greutatea usoara, ceea ce le face simplu de transportat dintr-un loc in altul.

    Daca ai nevoie de diferite scule electrice, cum ar fi polizor unghiular, ciocan rotopercutor, fierastrau electric, pistoale de impact, masina de gaurit, cerceteaza oferta bogata a magazinului nostru si alege in cunostinta de cauza pentru a duce la bun sfarsit un proiect de dimensiuni mici sau mari.

    Produse complementare