• Filtre
    Tip produs
    Brand
    Curent maxim de sudura
    Putere
    Tip lucrare
    Tip sudura
    Interval preț

    Aparate de sudura cu electrod (MMA tip invertor)

    Alege din

    Produse
    Produse

    Invertorul de sudura - Aparat nou si inovativ, cu multe avantaje

    Invertorul de sudura este mult mai avantajos decat aparatele traditionale si foloseste o tehnologie sofisticata, pe baza de silicon. Cu dimensiuni mult mai reduse, usor de transportat, cu un consum mic de energie electrica, acest aparat devine o alegere ideala, asa ca magazinul Atomico.ro vine in intampinarea mesterilor amatori si profesionisti cu o gama variata de produse de calitate, performante, rezistente si la preturi accesibile.

    Invertorul de sudura - Modele diferite in mediul online

    In magazinul nostru vei descoperi invertoare de sudura hobby sau profesionale, fabricate de producatori de renume in domeniu, care realizeaza sudura de tip MMA (Manual Metal Arc). Produsele au randament energetic ridicat si un consum redus, atunci cand functioneaza in gol, fiind livrate si cu diferite accesorii, cum ar fi: cablu cu cleste, papuc de conectare, masca de mana, perie de sarma cu ciocanel pentru zgura, pistol pentru plasma, reductor cu filtru de aer, ciocan, perie etc. De asemenea, aparatele cu invertor au curent maxim de sudura reglabil, sub 100Ah, 101-200Ah sau 201-500Ah. Performantele de sudare sunt remarcabile, caracteristicile dinamice sunt foarte bune, au greutate mica, manevrandu-se foarte usor, comparativ cu alte tipuri de aparate de sudura.

    Produsele din magazinul nostru sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente si durabile, au garantie mare (ce presupune reparatie sau inlocuire, in caz ca nu pot fi reparate) si preturi ce se muleaza pe bugetul clientilor. Ele pot fi folosite si in preajma gospodariei, pentru diferite activitati de constructie sau reparare.

    Produse complementare