• Filtre
    Tip produs
    Brand
    Putere motor
    Tip alimentare
    Tip maner
    Tip motor
    Tip pornire
    Viteza maxima rpm
    Interval preț

    Motocoase de umar

    Alege din

    Produse
    Produse

    Motocositoarele de umar - Echipamentul util in orice gospodarie

    Motocoasele de umar sunt cositoare mecanice cu motor termic, usor de manevrat de catre proprietar, indiferent ca este vorba despre un teren drept sau in panta, despre o livada, o gradina sau despre o ferma de mari dimensiuni. In magazinul Atomico.ro exista o multime de modele de motocositoare de umar care se diferentiaza prin puterea motorului, latimea de taiere, autonomia de lucru sau greutate.

    Motocoasa de umar - Modele diferite si preturi accesibile in mediul online

    In magazinul nostru vei gasi motocoase de umar tip hobby, semi-profesionale sau profesionale, realizate de producatori de renume, cum ar fi Breckner, Campion, Hecht, Maruyama, ProCraft etc. Produsele au motoare rezistente, cu putere intre 0,8CP si 7CP, sunt dotate cu manere tip bucla sau ghidon, au alimentare electrica sau termica si o viteza maxima cuprinsa intre 1000 si 12000 rpm. Printre motocoasele de umar ieftine se evidentiaza cele electrice, cu greutate mica, utile in activitati casnice, iar printre cele profesionale se remarca cele cu motoare de 4 timpi sau 2 timpi, folosite mai ales pentru suprafete mari de teren.

    Inainte de a face alegerea, cerceteaza cu atentie gama variata de modele de motocoase si de masini de tuns iarba din magazinul nostru pentru a gasi ceea ce iti trebuie pentru a cosmetiza gradina sau gazonul. Functiile suplimentare, accesoriile usor de gasit, designul ergonomic, fiabilitatea, usurinta in manevrare pe durata lunga de timp si preturile accesibile ale motocoaselor sunt doar cateva dintre elementele care le recomanda.

    Produse complementare