• Filtre
    Tip produs
    Brand
    Amperaj
    Capacitate acumulator
    Putere
    Tip acumulator
    Tip alimentare
    Tip lucrare
    Tip mandrina
    Trepte
    Utilizare
    Viteza maxima rpm
    Interval preț

    Masini de Gaurit/ Insurubat - Bormasini

    Alege din

    Produse
    Produse

    Bormasina - o unealta de baza ce nu trebuie sa lipseasca mesterilor amatori sau profesionisti

    De nelipsit din trusa de scule a profesionistilor, bormasinile sunt unelte ce pot fi gasite in orice casa. Datorita versatilitatii lor, masinile de gaurit pot fi folosite in multiple scenarii de lucru, atat pentru lucrari de mica anvergura la domiciliu, cat si ca obiecte ale muncii de zi cu zi in constructii, reparatii auto sau in alte domenii industriale.

    In functie de nevoile de utilizare, diversele modele de masini de gaurit sunt construite pentru a fi adaptate la multiple cazuri. Astfel, gaurile in materiale dure, cum este betonul, solicita folosirea unei bormasini cu percutie, iar in cazul santierelor mari de constructii sau in alte domenii profesionale este nevoie de aparate industriale, cum ar fi un ciocan rotopercutor sau un polizor unghiular, care pot executa lucrari de forta si compelxitate ridicate.

    Ce tipuri de bormasini sunt recomandate uzului casnic?

    In domeniul casnic se folosesc mai des masinile de insurubat. Totusi, exista si cazuri cand trebuie sa dai gauri in peretii interiori pentru diverse nevoi, cum ar fi trecerea unui cablu sau a unei conducte dintr-o camera in alta. Pentru aceste situatii, modelele de bormasini Stern sau Total, pe care le poti gasi la preturi excelente pe Atomico.ro, sunt ideale datorita caracteristicilor de top pe care le ofera.

    Produse complementare