Intretinerea Gazonului 

Motocoase benzina si electrice. Motocositoarele din catalogul nostru sunt fiabile si rezistente, potrivite pentru gospodarie. Va punem la dispozitie modele de motocoase pe benzina de capacitati diferite, astfel  sa puteti opta pentru produsul potrivit pentru gradina dumneavoastra. Motocoasele au in dotare tambur cu fir si cutite de diferite dime...

Motocoase benzina si electrice. Motocositoarele din catalogul nostru sunt fiabile si rezistente, potrivite pentru gospodarie. Va punem la dispozitie modele de motocoase pe benzina de capacitati diferite, astfel  sa puteti opta pentru produsul potrivit pentru gradina dumneavoastra. Motocoasele au in dotare tambur cu fir si cutite de diferite dimensiuni.

Ingrijirea curtii, tunderea gazonului, toaletarea gradinii devin sarcini usoare si placute daca folosesti motocoase pe benzina, motocoase de umar, masini de tuns iarba, scarificatoare, tractorase pentru tuns iarba, masini de insamantat din magazinul nostru online, www.cezo.ro. Avem pachete promotionale, accesorii si consumabile, iar produsele ajung direct la tine acasa dupa comanda online sau telefonica.