Aparat de sudura SEMI PROFESIONAL DETOOLZ MMA-140

DZ-ES001

In stock

441,38 lei

565,88 lei

-22%

Garanţie: 24 - 36 luni

Produs inlocuitor pe perioada reparatiei

Transport gratuit de la a2-a comanda pentru tot restul anului

Posibilitate de retur gratuit: în 14 zile

Deschidere colet la livrare

Finantare pana la 12 rate:

Card Avantaj, Star Bt, Bonus Card si Alpha bank.

Suport telefonic 0371 230 965

Tarife de transport fixe in toata tara fara taxe suplimentare

Procesarea comenzilor primite telefonic se taxeaza cu 1.99 lei

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 441 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 441 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 22,05 lei.


Pentru a putea beneficia de punctele de loialitate trebuie sa te loghezi in contul tau si sa mergi la "Punctele Mele De Loialitate". Apoi transforma puntele de loialitate in cupon de reducere

Caracteristici

 • Specificatii tehnice
 • Tensiune alimentare (V):220
 • Putere absorbita (kVA):6.1
 • Ajustarea curentului la iesire (A):20-140
 • Eficienta (%):80
 • Clasa de protectie:IP21S
 • Clasa de izolatie:F
 • Tensiunea la intrare (V):28
 • Diametrul electrodului:1,6-3,2
 • Tensiunea nominala VRD (V):25-50
 • Tehnologie:Full bridge
 • Cabluri de sudura:200A
 • Putere cablu:2m x 2,0mm
 • Conectori:10-25
 • Dimensiune cablu:2+1m x 14mm
 • Afisaj electronic:DA
 • Sistem HOT START:DA
 • Functie Anti Stick:DA
 • Functie Arc Force:DA
 • Functie Turbo:NU

Aparatul de sudură este un transformator de curent ce sudează cu arc electric folosind electrozi acoperiți MMA sau TIG ce pornesc arcul electric prin contact.

Este o masina de sudura monofazata cu racire cu aer fortata si protectie termica, avand capacitatea de a regla curentu de sudura infunctie de grosimea piesei de prelucrat sudate.

Aparatul este construit folosind tehnologia INVERTOR. Curentul produs este continuu.

Tehnologia inverter IGBT utilizată la fabricarea acestor aparate de sudură le fac mai compacte.

Acest tip de aparat de sudare are următoarele caracteristici: eficiență economică cu randament energetic ridicat, portabilitate, arc electric stabil, constanța arcului electric, tensiune înaltă la fără sarcină și consum redus la funcționarea în gol. Poate fi utilizat pentru sudarea MMA a oțelurilor slab aliat, cupru, otel inoxidabil, otel cu continut scazut de carbon.

Poate fi utilizat cu electrozi bazici și supertit. Aparatul de sudură este funcțional la altitudine ridicată, în exteriorul și interiorul clădirilor. Se caracterizează prin masă compactă, greutate redusă, ușor de instalat și de utilizat în comparație cu alte produse din aceeași categorie.

Se pot utiliza majoritatea electrozilor cu diametrul cuprins intre Φ 1,6 - 3,25 mm.

Functii

Invertorul Detoolz prezinta o serie de functii:

1. Functia VRD - indeplineste scopul de a reduce drastic ranile care pot rezulta unei persoane de contact inadvertent cu electrodul in timpul pauzelor non-sudare

Modulul VRD comuta automat modul de comanda in CV si stabileste tensiunea la o valoare sigura (de obicei <13V) de fiecare data cand procesul de sudare este intrerupt pentru o perioada mai lunga de 3 secunde.

VRD ( voltage reduction device ):  Dispozitiv de reducere a tensiunii la iesire in gol. Acest dispozitiv sporeste siguranta operatorului atunci cand aparatul de sudura este pornit, dar nu se afla in situatia de sudura. - Poate fi utilizat cu toate tipurile de electrozi, rutilici, bazici, inox, fonta

2. Sistem HOT START - Functia "Hot Start" faciliteaza aprinderea arcului electric si inceperea procesului de sudare.

Asistenta de aprindere pentru arcul electric la sudura cu electrozi. Printr-o crestere automata de scurta durata a curentului de sudare, arcul elecctric se aprinde imediat si ramane stabil.

Functia Hot Start este reglata automat in functie de curentul ales oferind performante de sudare excelente pe intreg domeniul de curent al aparatului.

La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu netopire si se impiedica "lipirea" electrodului.

3. Functie Anti Stick

In situatia in care electrodul se lipeste de piesa are loc decuplarea automata a curentului de sudare. Electrodul nu se calcineaza si este posibila desprinderea facila acestuia de pe material.

4. Functie Arc Force

Produce un arc care forteaza automat cresterea curentului de sudura pentru o perioada foarte scurta de timp, ceea ce reduce posibilitatea de "lipire" a procesului de productie  a electrodului. ARC FORCE va permite sa modificati aceasta optiune ca fiind "rigiditatea arcului".

Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului. Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.

Functia Arc force este reglata automat in functie de curentul ales oferind performante de sudare excelente pe intreg domeniul de curent al aparatului.

Avantaje:

Caracteristici superioare ale arcului

Compatibil pentru utilizarea cu un generator de curent

Usor de folosit

Design practic si usor de transportat

Design robust, rezistent la medii dure de lucru

Tip ProdusAparate de sudura MMA
Curent sudare140 A
Scrie o recenzie
Aparat de sudura SEMI PROFESIONAL DETOOLZ MMA-140

Aparat de sudura SEMI PROFESIONAL DETOOLZ MMA-140

Scrie o recenzie

Produse similare