Pachet Moara pentru cereale si stiuleti Campina, 3.5 kW + Kit Razatoare+Capac pentru fructe si legume

634,64 lei

-14,70 lei

649,34 lei

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Agricultura ramane in continuare un domeniu profitabil pentru antreprenorii care investesc in aceasta zona, cu atat mai mult cu cat ne folosim de uneltele si sculele moderne pentru a maximiza productia. Tara noastra este recunoscuta pentru potentialul pe care-l are in domeniul agricol, iar cei activeaza in acest domeniu stiu cat de importanta este performanta si tehnologia.

Cererea de alimente este tot mai mare, deci fiecare afara trebuie sa se bazeze pe o strategie sustenabila si durabila.
Moara de cereale trebuie sa fie prezenta in fiecare afacere din domeniul agricol, dar si in gospodariile proprietarilor care-si doresc produse naturale. Pentru ca timpul sa fie folosit eficient pana la capat, va propunem sa utilizati pentru macinarea de radacioase acest kit razatoare + capac pentru fructe si legume de la DDT.

Kit-ul prezentat in aceasta pagina este ideal pentru tocarea merelor, perelor, cartofilor, dovlecilor sau a altor legume si fructe pe care doriti sa le prelucrati. Materialele folosite in constructia acestui kit sunt de calitate superioara, rezistent la socuri mecanice si anticorozive.

Intretinerea si utilizarea unui kit razatoare + capac pentru fructe si legume


Ne dorim de la dispozitivele pe care le folosim pentru a creste productivitatea afacerii noastre sa dea un randament cat mai bun, sa fie usor de folosit si intretinut. Produsul prezentat intruneste toate aceste conditii si este compatibil cu morile de cereale care apartin brand-urilor DDT, Dawer si Kolos.

Greutatea kit-ului razatoare este de doar un kilogram, iar echipa Dawer vi-l livreaza in maxim 48 de ore, plata putand fi facuta in momentul ridicarii produsului. Garantam pentru calitatea produselor noastre si ne propunem sa va ajutam in afacerile sau gospodariile voastre doar cu accesorii, scule si unelte ireprosabile din punct de vedere calitativ.

In cazul in care aveti nelamuriri in privinta produselor sau serviciilor oferite de echipa Dawer.ro, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Toate datele de contact sunt afisate pe fiecare pagina a site-ului nostru.