Pachet Pompa apa submersibila Detoolz WQD1500DF 1500W cu tocator + Furtun PVC tip pompieri 2" 50 m

1 053,52 lei

-17,50 lei

1 071,02 lei

Pompa de apa submersibila WQD1500DF, 1500W cu tocator pentru apa curata/murdara este destinata pomparii si transportarii apei si a apei murdare, care contine particule cu un diametru de maxim 35mm (reductor max. 19mm) si o temperatura a apei de max +35C.

Electropompele submersibile pot fi folosite pentru ridicarea si distribuirea apei curate, murdare sau continand particule solide in suspensie cu diametrul de maxim 10mm; pentru drenarea subsolurilor, piscinelor, fundatiilor, fantanilor, bazinelor, rezervoarelor, puturilor. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole de accidentare grava.

Electropompa poate fi folosita continuu, numai daca este scufundata. Daca electropompa nu este complet scufundata, nu se vor depasi 15 minute de functionare continua.

Nu este potrivita pentru o utilizare continua de exemplu pentru circularea permanenta in sistemele de filtrare.

Nu este potrivita pentru utilizarea cu lichide ce contin materiale abrazive (ex. nisip) sau amestecuri de murdarie, nisip, noroi sau argila.

Nu trebuie folosita pentru furnizarea de apa potabila sau pentru livrarea de produse alimentare.

Substantele explozive, inflamabile, agresive sau periculoase pentru sanatate si materiile fecale nu trebuiesc pompate cu aceasta pompa.

Nu este destinat utilizarii comerciale sau industriale.

Adancime maxima7 m
BrandDetoolz
Debit maxim23 mc³/ora
Diametru de refulare2 toli
Frecventa nominala50 Hz
Grad de protectieIP 55
Inaltime maxima14 m
Lungime cablu alimentare (m)10 m

PlutitorDa
Putere KW/W1.5 KW
Putere CP2 CP
Temperatura maxima (°C)35
Tensiune nominala230
Tip produsPompa apa menajera cu tocator