Beneficiază de un produs la schimb pe perioada reparației

 

Prin bifarea cuvântului Da ,sunteți de acord cu termenii de predare în custodie a produsului de înlocuire, de mai jos:

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile înainte de a vă da acordul:

 

Termeni si conditii:

Putem trimite pe timpul reparatiei produsului dvs un produs inlocuitor care sa va asigure continuitatea muncii, achitand doar taxa de transport de 30 de lei pentru dus intors.

Liste de produse pe care o putem inlocui sunt:

-motofieratraiele si drujbele pe benzina de orice model si capacitate.

-motocoase cu motor benzina.

-motor electric

-aparat de sudură

-pompă submersibilă

-motopompă.

Produsele se vor trimite in limita stocului disponibil.

 

Menționăm că aceste produse nu vor fi noi și nici identice cu brandul pe care l-ați comandat, scopul trimiterii lor fiind acoperirea nevoii de a vă continua activitatea pe care ați început-o și nu ați putut să o finalizați, din cauza defecțiunilor.

Aceste produse se vor trimite la dvs cu serviciul de curierat cu o taxa unica de 30 de lei, doar dacă produsul dvs intră în service conform condițiilor acordării garanției. Pentru a citi termenii de garanție, apăsați AICI https://www.cezo.ro/pagini/6-garantie

Produsul trimis către dvs va fi însoțit de un document de custodie eliberat de către societatea Cezona Consult, pe numele dvs.  Prin semnarea avizului de primire a produsului la firma de curierat, sunteți obligat să nu defectați sau să distrugeți produsul primit în custodie și să respectați termenul de returnare a produsului. Daca nu vom primi produsul inlocuitor in aceleasi conditii in care v-a fost livrat Cezona Consult Srl va lua toate masurile juridice pentru recuperarea prejudiciului.

Produsule vor fi returnate catre societate, fara combustibil in rezervoare si conform conditiilor de livrare agreate de firma de curierat cu care societatea noastra colaboreaza.

 

Acest serviciu este unic in Romania si dorim ca prin eforturile noastre sa castigam increderea clientilor nostri ca sa dezvoltam o legatura de durata.