Verifica cati bani ai adunat prin introducerea numarului de telefon:


Nu exista nici o comanda cu numarul de telefon cautat.Castiga bani cu Cezo!

 Primesti Bonusul Prieteniei cu Codul Joy 10 !

Poti castiga bani direct in cont.

Plaseaza o comanda pe site si primesti automat 5% din valoarea comenzii, sub forma de puncte de loialitate si un cod Joy 10 pe care il dai prietenilor.

Distractia abia acum incepe!

La plasarea comenzii primesti un cod, pe care il poti transmite prietenilor. Cu cat ne recomanzi mai multor prieteni, cu atat castigi mai multi bani.

Daca prietenii tai plaseaza o comanda cu o valoare minima de 200 de lei si folosesc codul de la tine, si tu si prietenii tai, ve-ti primi automat 10 lei, pentru fiecare comanda plasata .

 

Tu ne recomanzi, noi te rasplatim!

La plasarea comenzilor si prietenii tai vor primi un cod, pe care il pot transmite mai departe.

 Poti plasa comanda aici https://www.cezo.ro/

 

Joy 10 Bonusul prieteniei

 

Termeni si conditii

Comanda plasata trebuie sa fie de minim 200 de lei. Vei primi automat 5% din valoarea comenzii sub forma de puncte de loialitate, pe care le poti folosi la urmatoarea comanda, unde vei beneficia automat si de cost transport gratuit, ce poate fi intre 25-55 lei, in functie de produs.

Codul  va fi trimis prin sms, dupa plasarea primei comenzi. Codul primit trebuie transmis cat mai multor persoane, fara limita. Bonusul este de 10 lei/comanda, oferit de Cezona Consult, pentru fiecare recomandare din partea ta, urmata de o comanda plasata cu codul tau.

Banii cumulati din plasarea comenzilor  cu codul tau, vor fi transferati direct la tine in cont, pe data de 30 a fiecarei luni. Banii vor fi disponibili dupa 15 zile de la plasarea comenzii. Nu se vor acorda beneficii in cazul comenzilor returnate. Bonusul se atribuie doar sub forma de transfer bancar, nu se permit alte forme de restituire.

Nu se pot folosi beneficiile: cod Joy 10 si puncte de loialitate, in cazul plasarii comenzii telefonice

Promotia Joy 10 , este valabila in perioada 01.07.2020-01.10.2020

Model de calcul pentru un posibil bonus:

  • Comanda 1à 5% puncte de loialitate àcod Joy10 àprieten 1àJoy 10 lei àcomanda 2 à5% puncte de loialitate àtransport gratuitàbani in cont

 

  • Prieten 1à plaseaza comandaàjoy 10 lei à5% puncte de loialitate àcod Joy10 àprieten 2àJoy 10 lei àcomanda 2 à5% puncte de loialitate àtransport gratuitàbani in cont

 

  • Bonus mediu estimat 100 lei

 

  • Cu cat mai multi prieteni cu atat mai multi bani!

 

https://www.cezo.ro/